Б М А

Бакалавріат

Перший рівень

Перший рівень Бакалавр

Передбачає здобуття особою теоретичних знань та практичних умінь і навичок, достатніх для успішного виконання професійних обов’язків за обраною спеціальністю

кредитів180–240 кредитів ЄКТС
ОБЕРІТЬ
ОСВІТНІЙ
РІВЕНЬ

Книги — вікна, крізь які визирає душа

Генрі Бічер

Освітня програма Форма навчання Структурний підрозділ
Виробництво та технології
Технології легкої промисловості
Спеціальність: Технології легкої промисловості
Д З
Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія»
Крафтові харчові технології в ресторанному бізнесі
Спеціальність: Харчові технології
Д З
Навчально-науковий інститут «Каразінський інститут міжнародних відносин та туристичного бізнесу»
Ресторанні технології
Спеціальність: Харчові технології
Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія»
Д
Денна
З
Заочна