Б | М | А |
Бакалавріат
Перший рівень
Бакалавр
Передбачає здобуття особою теоретичних знань та практичних умінь і навичок, достатніх для успішного виконання професійних обов’язків за обраною спеціальністю
180–240 кредитів ЄКТС
ОСВІТНІЙ
РІВЕНЬ
Книги — вікна, крізь які визирає душа
Освітня програма | Форма навчання | Структурний підрозділ |
---|---|---|
Виробництво та технології | ||
Технології легкої промисловості Спеціальність: Технології легкої промисловості | Д З | Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія» |
Крафтові харчові технології в ресторанному бізнесі Спеціальність: Харчові технології | Д З | Навчально-науковий інститут «Каразінський інститут міжнародних відносин та туристичного бізнесу» |
Ресторанні технології Спеціальність: Харчові технології | Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія» |
Д Денна | З Заочна |