Впровадження нової освітньої програми «Крафтові харчові технології в ресторанному бізнесі» за спеціальністю 181 «Харчові технології» (бакалавр)
21 березня 2024 року Автор:
Інформуємо, що у 2024 році в Каразінському університеті відкрито інноваційну освітню програму «Крафтові харчові технології в ресторанному бізнесі» за спеціальністю 181 «Харчові технології» (освітній рівень — бакалавр).
Перший набір буде проводитися під час вступної кампанії 2024 року!
Основи для розвитку цього важливого в індустрії та бізнесі напряму були закладені ще засновником університету Василем Каразіним і на теперішній час набули нових барв і поглядів.
Сучасна програма спрямована на підготовку висококваліфікованих фахівців для харчових виробництв, здатних розв’язувати спеціалізовані задачі та практичні проблеми технічного і технологічного характеру, виконувати управлінські функції у виробничих умовах підприємств харчової промисловості та ресторанного господарства на національному та міжнародному рівні.
Перевагами програми є :
- орієнтація здобувачів на відкриття та розвиток власного бізнесу;
- практична підготовка в сучасних закладах України та закордоном;
- участь у міжнародних проєктах з академічної мобільності;
- формування вмінь щодо можливості старту власної справи з будь-яким інвестиційним рівнем для кожного, хто бажає розвиватись у сучасному темпі, створювати та використовувати інноваційні технології.
Долучайся до нашої команди з розвитку харчових і ресторанних бізнес-інновацій для досягнення успіху!
Щодо вступу звертайтеся за телефоном +380 (97) 006-37-28 (Viber, Telegram) або за електронною поштою vstup.irtb@karazin.ua.